2023 novemberének vége mérföldkő volt a BÜCHL Csoport számára, amikor felvételt nyert a „Klímavédelmi vállalatok – A Német Vállalkozások Klímavédelmi és Energiahatékonysági Csoportja e.V“ neves szövetségbe.
Ez a tagság megerősíti a BÜCHL Csoport átfogó elkötelezettségét az éghajlatvédelem és a fenntarthatóság iránt.

A felvételi eljárás részletes bemutatót, szakértői értékelést és a szövetség tanácsadó testületének felülvizsgálatát foglalta magában. Ez az értékelés hangsúlyozza a tagság fontosságát és értékét.

A szövetséghez való csatlakozással a BÜCHL egyike annak a mintegy 70 kiválasztott „klímavédelmi vállalatnak”, amelyeket Németország-szerte az éghajlatvédelem és az energiahatékonyság iránti elkötelezettségükért ismernek el. Mi a 75-ös tagsági számmal rendelkezünk. Cégünk profilja megtalálható a tagsági oldalon
https://www.klimaschutz-unternehmen.de/erfolgsgeschichten/energie-und-ressourcen-effizienz/buechl

Aki többet szeretne megtudni a BÜCHL Csoport és a BÜCHL Entsorgungswirtschaft klímastratégiájáról, a www.cero2waste.de weboldalon talál további információkat. A BÜCHL e jelentős lépése aláhúzza folyamatos törekvését arra, hogy az ökológiai elveknek megfelelően cselekedjen, és pozitívan járuljon hozzá a globális klímavédelemhez.